Sunday, March 6, 2011

5 Cara Membuat Kad Ucapan Custom Dengan James G Coleman
Custom kad ucapan telah menjadi sangat popular akhir-akhir ini ditambah besar adalah kemampuan untuk memperibadikan mereka dengan teks, karya seni dan imej. Semua orang suka menerima kad ucapan yang telah disesuaikan, kenikmatan melihat anggota keluarga atau wajah teman digambarkan pada kad menambah begitu banyak nilai produk secara keseluruhan. Membuat kad ucapan adat adalah siapapun proses yang sederhana dan mudah dapat melakukannya, semua yang perlu anda lakukan adalah ikuti 5 mata mudah dan anda akan berada di jalan menuju kejayaan.


1. Hardware, anda akan perlu mempunyai akses ke komputer dengan perisian editing grafik seperti Photoshop. Juga, untuk mencetak kad ucapan anda akan perlu untuk memiliki printer yang berkualiti baik, seperti printer Laser Jet. Printer mencetak dalam resolusi tinggi yang akan membuat kad terlihat tersuai ucapan profesional.


2. Sebuah gagasan, apa yang anda ingin meletakkan pada kad. Ini akan ditentukan oleh peristiwa, jika itu adalah ulang tahun anda mungkin ingin memiliki foto anda memegang kue ulang tahun dengan di dalamnya ucapan peribadi.


3. Kertas; memilih kertas yang berkualiti baik untuk mencetak kad keluar. Kedengarannya sederhana namun orang telah dikenali untuk membuat kad yang direka sangat baik tetapi dikecewakan oleh pilihan kertas.


4. Foto, ketika mengambil gambar memastikan mereka diambil dalam cahaya penuh. Tidak ada yang lebih buruk daripada memiliki foto kusam di bahagian depan kad ucapan tersuai. Ini akan membiarkan menurunkan keseluruhan persembahan kad tersebut.


5. Design; memilih high desain yang baik untuk kad ucapan. Mesej yang berjalan di depan dan dalam kad penting. Teks di bahagian depan kad harus menarik dan di dalam kad teks harus lebih personal. Custom kad ucapan boleh menyenangkan jadi jangan takut untuk menambah beberapa humor dalam teks dan imej.


Terakhir dari kad ucapan hari khusus yang menyenangkan dan mudah untuk membuat dan bahkan jika anda tidak memiliki komputer atau pencetak anda boleh membuat kad dengan cara tradisional.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...